Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ψηφιακή κινητοποίηση των οδοντιάτρων κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Ψηφιακή κινητοποίηση των οδοντιάτρων κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Έναν πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο χρησιμοποίησαν οι Έλληνες Οδοντίατροι για να δείξουν στην Κυβέρνηση την αντίθεσή τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Μετά από απόφαση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), δημιουργήθηκε ειδική πλατφόρμα συλλογής ψηφιακών υπογραφών.

Οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι ανέλαβαν την προώθηση της ψηφιακής κινητοποίησης στα μέλη τους, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Η διαδικασία ξεκίνησε την Τετάρτη 29.11 και διεκπεραιώνεται μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΟ.

Το πρώτο 24ωρο η συμμετοχή ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, καθώς πάνω 1000 Οδοντίατροι συμπλήρωσαν τη σχετική φόρμα συνυπογράφοντας το ψήφισμα των ελευθέρων επαγγελματιών, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Συντονιστικό Όργανο και προέβλεπε τη συλλογή υπογραφών με κάθε δυνατό τρόπο.

Στόχος παραμένει η κινητοποίηση των Οδοντιάτρων της χώρας και, βέβαια, η απόσυρση του νομοσχεδίου το συντομότερο δυνατό.

Check Also

Τις θέσεις του ΙΣΑ για το φορολογικό Νομοσχέδιο παρουσίασε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο Γ. Πατούλης

Τις θέσεις του ΙΣΑ για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Μέτρα …