Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Συνάντηση Μητσοτάκη – Κικίλια για την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Κικίλια για την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Τη δεύτερη επίσημη συνάντησή τους θα έχουν σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια με κύριο θέμα την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

«Εφαρμόζεται, ξεκινώντας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κύριε Πρόεδρε, αμέσως, ο αντικαπνιστικός νόμος παντού στην επικράτεια. Πρόσεξα ότι το χειροκρότημά σας ήταν λίγο λιγότερο θερμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ο οποίος και προεκλογικά είχε το θέμα του καπνίσματος στις άμεσες προτεραιότητές του.

Στο ίδιο κλίμα και ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην ανάγκη αυστηρής εφαρμογής του νόμου.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια για την απαγόρευση του καπνίσματος στη χώρα μας έγινε το 2002 και έκτοτε νόμοι και εγκύκλιοι στέλνουν…σήματα καπνού, ζητώντας την εφαρμογή του.

Check Also

Γεωργιάδης: «Ακόμα κι ο κόσμος που δεν με συμπαθεί, θα πει ότι τώρα το ΕΣΥ είναι καλύτερο»

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στον ΑΝΤ1 και τους Παναγιώτη Στάθη …