Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Δεσμοί Αίματος», στις 24 και 25 Οκτωβρίου, από τον Όμιλο Attica Group

«Δεσμοί Αίματος», στις 24 και 25 Οκτωβρίου, από τον Όμιλο Attica Group

Με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη συμμετοχή και την έντονη διάθεση προσφοράς, ολοκληρώθηκε η 15η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων του Ομίλου Attica Group, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και με σύνθημα «Δεσμοί Αίματος».

Η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων της Attica Group, η οποία ξεκίνησε το 2009 και έχει γίνει πλέον θεσμός, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Όμιλος ,στο πλαίσιο της κοινωνικής του υπευθυνότητας.

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 9 χρόνια, έτσι και φέτος, οι εθελοντές αιμοδότες εργαζόμενοι σε ξηρά και θάλασσα προσήλθαν στις 24 και 25 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, αλλά και στα πλοία, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο λιμάνι του Πειραιά, και έδωσαν αίμα, επιτυγχάνοντας ο αριθμός των φιαλών που συγκεντρώθηκαν να αγγίξει τις 70.

Οι 70 μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν, επιβεβαίωσαν πως η πρωτοβουλία αυτή έχει καταστεί «Δεσμός Αίματος» για όλους στην Attica Group, προάγοντας τις αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας και ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης των εργαζομένων στα γραφεία, στα πλοία και στα πρακτορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την τελευταία 5ετία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δεσμοί Αίματος» έχουν συλλεχθεί 394 μονάδες αίματος, οι οποίες έχουν διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών εργαζομένων του Ομίλου καθώς και αιτημάτων κατοίκων των μικρών νησιών στα οποία δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

Το πρόγραμμα «Δεσμοί Αίματος» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group που τιτλοφορείται «Με Προορισμό Εσάς».

Check Also

ΕΚΕΑ – Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Προεδρικό Μέγαρο

Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης που χαρίζει ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους …