Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / LEO Hellas και GIVMED μαζί, δίπλα σε κοινωφελείς οργανισμούς

LEO Hellas και GIVMED μαζί, δίπλα σε κοινωφελείς οργανισμούς

18 κοινωφελείς φορείς προμηθεύτηκαν 2.860 αντιβιοτικές κρέμες για δερματικές λοιμώξεις και επιμολυσμένα τραύματα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τους για έναν χρόνο, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της LEO Hellas και του GIVMED, με σκοπό να προσφέρουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Η μεν LEO Hellas είναι μιας εταιρεία με παράδοση σε σκευάσματα για δερματικές παθήσεις, το δε GIVMED καινοτομεί παγκοσμίως και δίνει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων, λειτουργώντας ως κόμβος σύνδεσης μεταξύ του ιδιώτη με τον χρήστη, μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από το 2016 έως σήμερα, το GIVMED δικτύωσε συνολικά 19.432 κουτιά φαρμάκων, υποστήριξε 38 κοινωφελείς φορείς, ανέπτυξε 5 είδη δράσεων για τη δωρεά φαρμάκων από ιδιώτες, κοινωφελείς φορείς, εταιρείες, φαρμακοβιομηχανίες, ενώ οργάνωσε την πρώτη πανελλαδική έρευνα για τη διαχείριση των οικιακών φαρμάκων.

Μέσα από την παραπάνω συνεργασία, οι φορείς που παρέλαβαν τις αντιβιοτικές κρέμες είναι 3 κοινωνικά φαρμακεία, Δάφνης-Υμηττού, Ηλιούπολης και Δήμου Βέροιας, 5 γηροκομεία, της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, η Εστία Κωνσταντινουπόλεως, Ο Καλός Σαμαρείτης Πεύκης, η Στέγη Κατοίκων Γερόντων και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου «Διονύσιος Θεοφιλάτος», καθώς και 10 μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Ι&Μ Χατζηκυριάκου, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, το Οικοτροφείο Ιωαννίνων TACT Hellas, η Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την Αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer, το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, το Ίδρυμα Γ&Α Χατζηκώνστα, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

«60 χρόνια στην Ελλάδα, βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Η συνεργασία μας με το GIVMED αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας σε κάθε δράση που δίνει αξία στην κοινωνία και πρεσβεύει την καινοτομία. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, για να προσφέρουμε λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας τόσο μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς, όσο και μέσω των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που αναπτύσσουμε», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της LEO, κ. Νίκος Ραγκούσης.

Check Also

Brodalumab 2018-2023: Μια ιστορία επιτυχίας στην Ψωρίαση, γνωστή τοις… PASI*

Η LEO Pharma Hellas, παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ καθώς και εκπροσώπων της Κλινικής Δερματολογίας, …