Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Συνέδρια / Εκδηλώσεις / Ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Αγριά Βόλου

Ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Αγριά Βόλου

Με κεντρικό θέμα «Θεσσαλία: Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη», θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023, στο VALIS HOTEL στον Βόλο, το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς θα δώσουν το «παρών» στις εργασίες του συνεδρίου, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει:

  • 3 στρογγυλά τραπέζια

– «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα»

– «Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι στο πλευρό του έλληνα φαρμακοποιού για τις ανάγκες της κοινωνίας»

«Η Θεσσαλία ξεπερνά τα προβλήματα και προχωρά μπροστά» 

  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας στο www.panthessaliko.gr

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Συνέδριο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και έχει κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Μεγάλοι χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, E-THESSALIA.GR, MYVOLOS.NET, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS, HEALTHMAG, HEALTHUPDATE, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services

Check Also

Φαρμακοποιοί: Πώς θα αντιμετωπιστεί η αυξημένη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα γενόσημα

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με σημερινή ανακοίνωσή του, έδωσε τις δικές του διευκρινίσεις σχετικά με …