Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / DEMO ABEE: Δωρεά φαρμάκων αξίας €230.000 για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

DEMO ABEE: Δωρεά φαρμάκων αξίας €230.000 για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η DEMO, στο πλαίσιο της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας και με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, προχωρά σε αποστολή ενέσιμων νοσοκομειακών φαρμάκων αξίας €230.000, για τη φροντίδα και ανακούφιση των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία.

Σε συνέχεια του καλέσματος του Υπουργείου Υγείας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στις γειτονικές χώρες, η εταιρεία έδρασε άμεσα αναγνωρίζοντας το καθήκον της για έμπρακτη συνδρομή στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τοπικών αρχών και μονάδων υγείας.

«Οι συνάνθρωποί μας βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία και μια άνευ προηγούμενου ανθρωπιστική κρίση, μετά τους ισχυρούς, αλλεπάλληλους σεισμούς. Στη DEMO, αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας με άξονα τον άνθρωπο. Ο κώδικας αξιών μας, μάς επιτάσσει να κινηθούμε άμεσα και αδιαπραγμάτευτα, και με τα μέσα που διαθέτουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε τις γενναίες προσπάθειες όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο κος Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που η προσφορά προς τον άνθρωπο είναι εγγενές στοιχείο και ο κοινωνικός αντίκτυπος της δραστηριότητάς της είναι άμεσος και θεμελιώδης για την υγεία και την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Check Also

Ανάδειξη της DEMO στον θεσμό True Leader 2022

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο …