Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Αποχωρεί από το PIF η Γενική Διευθύντρια Μαριάντζελα Οικονομοπούλου

Αποχωρεί από το PIF η Γενική Διευθύντρια Μαριάντζελα Οικονομοπούλου

Το PhARMA Innovation Forum Greece ενημερώνει ότι η Μαριάντζελα Οικονομοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συνδέσμου μας, για να επιδιώξει άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η ίδια θα παραμείνει για μερικές εβδομάδες, ώστε να συμβάλει στην ομαλή μετάβαση και τη συνέχεια του έργου, το οποίο δούλεψε με συνέπεια από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και μπήκε στην ομάδα του PIF, αρχικά ως External Affairs Manager.

«Η δουλειά της στο συντονισμό και την καθοδήγηση του forum συνολικά, αλλά και των working groups ειδικότερα ήταν καθοριστική για την επίτευξη των στόχων και την προώθηση των projects που αναλάβαμε. Η ανάπτυξη και προώθηση των θέσεων του forum τόσο προς το ευρύ κοινό, όσο και προς όλα τα ειδικά κοινά και τους θεσμικούς stakeholders, συνέβαλε σημαντικά στον βασικό στόχο της ανάδειξης του PIF ως ενός φορέα με αυτόνομη φωνή και διακριτό, δυναμικό στίγμα. Η συστηματική της δουλειά έθεσε τις βάσεις για την ανάδειξη της καινοτομίας και του ευεργετικού της αποτυπώματος στους ασθενείς, στο υγειονομικό σύστημα, αλλά και ευρύτερα στο κοινωνικό σύνολο και στην οικονομία της χώρας.

Η παρουσία, οι ιδέες και οι πρωτοβουλίες της θα λείψουν αναμφίβολα από το PhARMA Innovation Forum Greece. Την ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική της συμβολή και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του PIF.

Check Also

Σύμφωνο Συνεργασίας για μια εθνική φαρμακευτική στρατηγική: Τι προτείνει το PhARMA Innovation Forum

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική στιγμή για την Υγεία στη χώρα μας, το PhARMA Innovation …