Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Νίκος Χαρδαλιάς: Το Πάσχα θα το περάσουμε στο σπίτι με αυτούς που ήδη μένουμε μαζί

Νίκος Χαρδαλιάς: Το Πάσχα θα το περάσουμε στο σπίτι με αυτούς που ήδη μένουμε μαζί

Είναι περίεργο το συναίσθημα γι’ αυτή την διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και θα γιορτάσουμε όταν θα βγούμε νικητές. Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι οι εκκλησίες θα λειτουργούν κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που σέβεται η μεγάλη πλειοψηφία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τονίζοντας ότι «κάποιοι δεν είναι περισσότερο χριστιανοί ή περισσότερο πιστοί από κάποιους άλλους».

Ο υφυπουργός υπενθύμισε ότι το Πάσχα θα το περάσουμε στο σπίτι με αυτούς που ήδη μένουμε μαζί και δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών.

Ανακοίνωσε, επιπλέον, ότι οι συντάξεις θα δοθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Check Also

Χαρδαλιάς: «Χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για έξι δομές αντιμετώπισης άνοιας, alzheimer και αυτισμού»

Στη χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία Κέντρων Ημέρας Ολικής Φροντίδας (Κ.Η.Ο.Φ.) Ψυχικής Υγείας …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.