Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Φιλανθρωπικό Bazaar από τη «Νοσηλεία»: Το καλύτερο φάρμακο είναι το ενδιαφέρον σου

Φιλανθρωπικό Bazaar από τη «Νοσηλεία»: Το καλύτερο φάρμακο είναι το ενδιαφέρον σου

H «Νοσηλεία» προσκαλεί όλους στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Βazaar που διοργανώνει στην Αίθουσα Μετρό «Σύνταγμα». Από τις 29 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου, θα μπορεί κανείς να βρει στον χώρο της βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, μπιζού και πολλά ακόμα είδη που μπορεί να δωρίσει αυτές τις γιορτές στους αγαπημένους του, αλλά να πάρει και για τον εαυτό του.

Η «Νοσηλεία» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται από το 2001 και υλοποιεί μια σειρά από προγράμματα, με βασικό στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των μελών της οικογένειάς τους.

Με κάθε αγορά στο φιλανθρωπικό Bazaar, ενισχύεται η «Νοσηλεία», ώστε να προσφέρει δωρεάν κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτική φροντίδα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ο Σύλλογος στηρίζει δωρεάν περισσότερα από 2.000 άτομα, σε ετήσια βάση, στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, μέσα από μια ποικιλία δράσεων, όπως η κατ’ οίκον νοσηλεία, η στήριξη μοναχικών ασθενών, η κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, ορθοπεδικών βοηθημάτων κ.ά.

Check Also

Ανοιχτή Εκδήλωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την Καρδιαγγειακή Υγεία στο Σύνταγμα

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία διοργανώνει μια μεγάλη κοινωνική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, …