Αρχική / Επικαιρότητα / Το ΚΕΕΛΠΝΟ χαιρετίζει το Athens

Το ΚΕΕΛΠΝΟ χαιρετίζει το Athens

Το ΚΕΕΛΠΝΟ χαιρετίζει το Athens Pride και δηλώνει την υποστήριξή του στη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών της LGBTQI (Lesbian Gay Bisexual Trans Queer Intersex) κοινότητας.

“Ως κατεξοχήν αρμόδιος φορέας της δημόσιας υγείας που ασχολείται με την πρόληψη και τον έλεγχο των νοσημάτων, το ΚΕΕΛΠΝΟ προασπίζει το δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην πρόσβαση στην υγεία για όλες και όλους.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε την LGBTQI κοινότητα και ιδιαίτερα τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες, σχετικά με την έξαρση της ηπατίτιδας Α σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν αναφερθεί αρκετά κρούσματα ηπατίτιδας Α σε άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες και στη χώρα μας.

Αυξάνοντας την επαγρύπνησή μας για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου που μεταδίδεται, μεταξύ άλλων και με την στοματοπρωκτική επαφή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ (http://bit.ly/2r8H8AC) μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αντίστοιχα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Κέντρου.

Check Also

Απάντηση Γεωργιάδη σε Πολάκη περί απουσίας του ΕΟΔΥ από τη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χανίων της Κ.Ο. του …