Αρχική / Επικαιρότητα / Στον «Ευαγγελισμό» με ήπια συμπτώματα κορονοϊόυ ο Αρχιεπίσκοπος

Στον «Ευαγγελισμό» με ήπια συμπτώματα κορονοϊόυ ο Αρχιεπίσκοπος

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με ήπια συμπτώματα κορονοϊού. Ο Αρχιεπίσκοπος, διαγνώσθηκε θετικός μετά τον μοριακό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Check Also

Επίσκεψη Γεωργιάδη στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Αλτσχάιμερ

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.