Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

«Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ», σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών, διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο πρωτοξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου, κας Θάλειας Γεωργά, και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών.

Φέτος, το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργο και Σύρο, και στις 24 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.

Με κεντρικό μήνυμα «Χαμογέλα… Μη Σταματάς», η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων (περισσότερες από 200 στο σύνολο). Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, το σκληρόδερμα κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α (www.arthritis.org.gr), στις σελίδες Facebook που διατηρεί κάθε πόλη και στη Γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. (210-8847268), καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου (10:00 – 14:00).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Novartis, Pfizer και Stilvi.

Check Also

Οδηγίες για την αναμνηστική δόση κατά του COVID-19

Όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών έχουν το δικαίωμα στην αναμνηστική δόση. Πιο συγκεκριμένα: …