Αρχική / Επικαιρότητα / Κυριάκος Μητσοτάκης: Πέσαμε έξω στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης – Στοχευμένα τεστ σε μαθητές πριν ανοίξουν τα σχολεία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πέσαμε έξω στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης – Στοχευμένα τεστ σε μαθητές πριν ανοίξουν τα σχολεία

«Για την Θεσσαλονίκη με την γνώση που έχουμε σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε μια εβδομάδα νωρίτερα τα μέτρα. Η ευθύνη βαραίνει όλους. Πρώτα την κυβέρνηση. Πέσαμε έξω στην εκτίμησή μας. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι ειδικοί επιδημιολόγοι. Δεν γυρνά πίσω ο χρόνος και τώρα γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό με την σύμπραξη και του ιδιωτικού τομέα για να αναστραφεί αυτή η κατάσταση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πανδημία.

Ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε επίσης τη διενέργεια στοχευμένων τεστ σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, όταν θα λήξει το lockdown, ώστε να αποφασιστεί το κατά πόσο θα ανοίξουν τα σχολεία ή θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

Check Also

Ο Άρης Αγγελής και επίσημα Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων – Όλα τα μέλη

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης από το υπουργείο Υγείας, με τον …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.