Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Το Μeritene® – «Δύναμη & Τόνωση» στην Ελλάδα από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Το Μeritene® – «Δύναμη & Τόνωση» στην Ελλάδα από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 9 Μαΐου, στο New Hotel, στην Αθήνα, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρουσίασε την εισαγωγή του προϊόντος Meritene® Δύναμη & Τόνωση στην ελληνική αγορά.

Παρουσία εκπροσώπων του Τύπου από τον χώρο της υγείας, της διατροφής και του ευ ζην, ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος EphForT και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, ανακοίνωσε την έναρξη της στρατηγικής συμμαχίας της εταιρείας με τη Nestlé Health Science, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας μακρόπνοης προσέγγισης της υγείας.

Ακολούθησε η παρουσίαση της εξέλιξης του Meritene® Δύναμη & Τόνωση και της επιτυχημένης πορείας του στην Ευρώπη από τον κ. Olivier Hoëppe, Regional Head Consumer Care Europe της Nestlé Health Science, ενώ η κα Μαρία Χριστοπούλου, Παθολόγος-Εντατικολόγος, ΜSc Κλινική Διατροφή και Ιατρική Σύμβουλος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, μίλησε αναλυτικά περί της σημασίας των πρωτεϊνών στη διατροφή ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και γενικότερα. Τέλος, ο Διευθυντής Consumer Healthcare της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, κ. Θωμάς Κατάκης, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία οδηγήθηκε στην εισαγωγή του Meritene® Δύναμη & Τόνωση, εντοπίζοντας το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά στον τομέα αυτό.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση αποτελεί ένα ενισχυμένο τρόφιμο που έχει αναπτυχθεί από την Nestlé Health Science και είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για ένα προϊόν σχεδιασμένο ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία θέλουν να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δύναμή τους, περιέχοντας 19 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B2, B6 και B12.

Όπως αναφέρθηκε και στη Συνέντευξη Τύπου, σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα διατροφής, το Meritene® Δύναμη & Τόνωση περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες (γάλακτος), οι οποίες συνεισφέρουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας που μειώνεται 1-2% ανά έτος στους ανθρώπους άνω των 50 ετών. Επιπλέον, περιέχει Βιταμίνη D, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία των μυών, ενώ ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο ενισχύουν την ομαλή σύνθεση των πρωτεϊνών.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη, ούτε έχει προσθήκη ζάχαρης, πέρα από τα φυσικά σάκχαρα του ίδιου του γάλακτος και διατίθεται σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ. Απευθύνεται κυρίως σε άνδρες και γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίοι:

  • Δεν λαμβάνουν αρκετή πρωτεῒνη, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα
  • Έχουν διαρκώς αίσθημα κόπωσης
  • Θέλουν να παραμείνουν υγιείς και ενεργητικοί, διατηρώντας έναν δραστήριο τρόπο ζωής

Σκοπός της εταιρείας, όπως αναφέρθηκε, ήταν μέσω του Meritene® Δύναμη & Τόνωση να δημιουργηθεί μια διατροφική συνήθεια και όχι να παρασκευαστεί άλλο ένα χάπι – γεγονός σημαντικό για την ηλικιακή ομάδα στην οποία κυρίως απευθύνεται.

Check Also

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: 25 χρόνια κλινικής έρευνας

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ιδρύθηκε από τον Διονύση Φιλιώτη, Φαρμακοποιό, Πρόεδρο και …