Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής σταθερά δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής σταθερά δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Σε νέες δράσεις αλληλεγγύης προχώρησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Ειδικότερα, το Ιατρείο απέστειλε υγειονομικό υλικό και είδη εξοπλισμού (κρεβάτι, στρώματα κ.λπ.) στο Σολώνειο Γηροκομείο Καλύμνου, της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, που θα αξιοποιηθούν για να βελτιώσουν τη διαβίωση των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται.

Επίσης, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στηρίζει τις δομές που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες. Στο πλαίσιο αυτό, έστειλε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μόρια Λέσβου, καθώς και στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στον Σκαραμαγκά.

«Το Ιατρείο μας, με τη συγκινητική προσφορά των εθελοντών, έχει επεκτείνει το έργο του και συνεχίζει την προσπάθεια, υποστηρίζοντας του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Καθημερινά περνάνε το κατώφλι του δεκάδες αναξιοπαθούντες ασθενείς, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο την πιο δύσκολη γι’ αυτούς ώρα. Παράλληλα, στηρίζουμε δομές στο τελευταίο άκρο της Ελλάδας, δίνοντας το ‘παρών’ όπου μας έχουν ανάγκη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Check Also

Κατάργηση του clawback ζητούν οι εργαστηριακοί γιατροί

Τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης των εργαστηριακών ιατρών, λόγω του clawback και του rebate, παρουσιάστηκαν σε …