Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις προμήθειες

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις προμήθειες

Αναρτήθηκε την Δευτέρα, 10/04/2017, προς διαβούλευση, στη σελίδα της Ανοικτής Διακυβέρνησης (opengov.gr), το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας, για την «Ίδρυση της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας για την Κεντρικοποίηση Προμηθειών των εποπτευόμενων από το Υπουργείο Υγείας Φορέων».

«Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί μια καθοριστική τομή για το Σύστημα Δημόσιας Υγείας, την πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς και της παραοικονομίας. Κεντρική ιδέα είναι η κεντρικοποίηση των προμηθειών Υγείας, με σκοπό τον εξορθολογισμό των δαπανών και την εξοικονόμηση πόρων για περαιτέρω ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας, τόσο με στελεχιακό δυναμικό, όσο και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Μπορείτε να δείτε το σχέδιο νόμου εδώ.

Check Also

Πρόσβαση των ανηλίκων στα social media – Τι θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2027

Το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων για την πρόσβαση των ανηλίκων στα social media παρουσίασαν σήμερα, Μ. …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.