Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Θερμή ανταπόκριση για τη συλλογή καπακιών για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, στο ΚΕΑ «Συνεργασία – Δημιουργία»

Θερμή ανταπόκριση για τη συλλογή καπακιών για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, στο ΚΕΑ «Συνεργασία – Δημιουργία»

Ευχαριστήριο δελτίο Τύπου εξέδωσε το ΚΕΑ «Συνεργασία-Δημιουργία», σχετικά με τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια συλλογής καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, το οποίο ανέφερε τα παρακάτω:

«Από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων του Πανευρωπαϊκού Σωματείου ‘Συνεργασία – Δημιουργία’ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μάζευαν ένα-ένα τα καπάκια για να τα προσφέρουν με πολλή αγάπη σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, την Άμεση Δράση και ιδιαίτερα την ομάδα Δίας, την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, το 4ο Ταμείο του ΙΚΑ, τα σχολεία και τα γυμνάσια της περιοχής μας, και όλους αυτούς που προσπαθούν έστω και με ένα μικρό λιθαράκι να συμπαρασταθούν στον συνάνθρωπο. Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη όλων μας ακόμα και με τον πιο απλό τρόπο.

Ο αριθμός των καπακιών που χρειάζεται για να αγορασθεί ένα αναπηρικό καροτσάκι είναι τεράστιος. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι αναγκαία η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την προσπάθεια. Νιώθοντας έντονα την υποχρέωση να ενημερώσουμε τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους πού πάνε τα καπάκια, θα κοινοποιούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας ανά διαστήματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένα μεγάλο φορτίο με καπάκια πήγε στο πρακτορείο Χαλκίδος για ένα παιδάκι 2 ετών, το οποίο χρειαζόταν ορθοστάτη. Μιλήσαμε απευθείας με την μητέρα, η οποία μας ενημέρωσε για το πρόβλημά της και εμείς ανταποκριθήκαμε. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν όλοι για να προφυλάσσουν την ανθρώπινη καλοσύνη από επιτήδειους που πιθανώς να έχουν άλλο σκοπό. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας αγαπάτε και μας σκέφτεστε, και θα χαρούμε πολύ να μας γνωρίσετε από κοντά.»

Check Also

ΕΟΔΥ: Δράσεις για την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS/HIV

Η 1η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS με …