Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Bradex συμμετείχε για 3η χρονιά στην Hellas Pharm 2019

Η Bradex συμμετείχε για 3η χρονιά στην Hellas Pharm 2019

H φαρμακευτική εταιρεία Bradex, του Ομίλου της Βιομηχανίας Φαρμάκων DEMO, συμμετείχε για τρίτη χρονιά στην Hellas Pharm 2019, που πραγματοποιήθηκε και εφέτος στον χώρο της Helexpo. Στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση Hellas Pharm, που φέτος συμπλήρωνε τα 20 του χρόνια, η BRADEX είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για όλα τα προϊόντα της περισσότερους από 1.000 φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα αλλά και πολλούς επαγγελματίες υγείας που επισκέφθηκαν την έκθεση, παρουσιάζοντας τις καινοτομίες και την βοήθεια που προσφέρουν σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Τα προϊόντα της Bradex τα τελευταία χρόνια έχουν προσδώσει προστιθέμενη αξία στον χώρο της υγείας τόσο στον φαρμακοποιό, όσο και στον ασθενή. Η κατηγορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περιλαμβάνει το επουλωτικό spray για πληγές και τραύματα Biosilver, το στείρο διάλυμα έκπλυσης Bradesept, το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους φακών επαφής Hydrosept, τον στείρο φυσιολογικό ορό Nasolast, το επίθεμα και γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών Activ’M και τους επιδέσμους και ταινίες για αθλητικές εφαρμογές Elastus.

Τα συμπληρώματα διατροφής περιλαμβάνουν τη σειρά για παιδιά Bradbear, με τρεις υπέροχες γεύσεις σε μορφή ζελεδάκια και σε 3 τύπους: πολυβιταμίνη, Ωμέγα-3 και προβιοτικά και το προϊόν Iviprosil, με εκχύλισμα φύλλων κισσού για τον παραγωγικό βήχα, σε διασπειρόμενες ταινίες. Την γκάμα των προϊόντων κλείνει το καλλυντικό Myogel, που έχει έντονο ψυκτικό αποτέλεσμα σε καταπονημένους μυς και αρθρώσεις.

Σε μία εποχή που ο χώρος του φαρμακείου αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, από την δραματική μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης και την σταδιακή είσοδο των super-market στις κατηγορίες των OTC, η Bradex στέκεται αρωγός δίπλα στον φαρμακοποιό με προϊόντα υψηλής ποιότητος, που αποδεδειγμένα δίνουν λύσεις στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Check Also

2.532 επισκέπτες στο «Hellas PHARM 2023»

Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο φαρμακευτικό …