Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ανάμεσα στα κορυφαία στην Ευρώπη το εργασιακό περιβάλλον της AbbVie

Ανάμεσα στα κορυφαία στην Ευρώπη το εργασιακό περιβάλλον της AbbVie

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Ινστιτούτο Great Place to Work® κατέταξε την AbbVie ανάμεσα στις πολυεθνικές εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην 6η θέση. Μεταξύ των εταιρειών βιοτεχνολογίας και των φαρμακευτικών, η AbbVie κατατάσσεται στην 1η θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η σύνταξη της σχετικής λίστας για το 2018 πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 1,6 εκατ. εργαζομένων από 2.800 εταιρείες, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η έρευνα αξιολόγησε τις απόψεις τους σχετικά με την ηγεσία, την καινοτομία, την απουσία διακρίσεων, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη.

Η AbbVie διακρίθηκε ως εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες συγκαταλέγονται οι: Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σταθερής δέσμευσης της AbbVie στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους, καλλιεργεί την καινοτομία, τη συνεργασία και την προσωπική εξέλιξη. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πολλά προγράμματα με σκοπό τη διαμόρφωση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος, στα οποία προστίθενται τα πολύ σημαντικά προγράμματα ενσυναίσθησης ασθενών και νοσημάτων, καθώς και η «Εβδομάδα Δυνατοτήτων» – Week of Possibilities (το παγκόσμιο πρόγραμμα εθελοντισμού της εταιρείας).

«Καθώς φέτος γιορτάζουμε την 5η επέτειο από την ίδρυση της AbbVie, αυτή η διάκριση αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση των όσων πρεσβεύουμε ως εταιρεία. Στην AbbVie πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα μόνο εφόσον διασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας έχουν μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης και καλλιεργούμε μια εταιρική κουλτούρα που αντικατοπτρίζει τις αξίες μας σε κάθε επίπεδο και κάθε θέση εργασίας», δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής AbbVie Greece.

«Εργαζόμαστε με πνεύμα συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και ενθουσιασμού, με στόχο να επιδρούμε θετικά στη ζωή των ανθρώπων. Εξελισσόμαστε διαρκώς, στρατηγικά και μεθοδικά στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς και βιώσιμες προτάσεις για τα συστήματα υγείας», πρόσθεσε με τη σειρά του ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Check Also

«Χρυσή» η Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2022

«Χρυσή» αναδείχθηκε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, στην απονομή των βραβείων Medical Beauty …