Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / O κ. Γρηγόρης Πολίτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Μenarini Hellas

O κ. Γρηγόρης Πολίτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Μenarini Hellas

Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στη Menarini Hellas ανέλαβε ο κ. Γρηγόρης Πολίτης, ο οποίος κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Head of Commercial Operations.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, σε διαφορετικούς τομείς, στις εταιρείες Takeda Hellas και AstraZeneca Ελλάδας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Γρηγόρης Πολίτης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Γ. Συκιανάκη, τον απερχόμενο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Menarini Hellas, καθώς και τη Διοίκηση της μητρικής μας εταιρείας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Η ανάθεση της Γενικής Διεύθυνσης της εταιρείας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου έχοντας ως προτεραιότητα να συμβάλλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναδεικνύοντας την καινοτομία των θεραπευτικών επιλογών της και διατηρώντας την αξία της προς την Ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς».

Απευθυνόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό της Menarini Hellas, ο κ. Γρηγόρης Πολίτης τους ευχαρίστησε για την άψογη έως τώρα συμμετοχή και συνεργασία, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν την προσφορά τους προς τους πολίτες και την κοινωνία «με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την κάλυψη των αναγκών τους».

Check Also

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΔΥ ο καθηγητής Στέλιος Ορφανός

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΔΥ ανέλαβε προσωρινά ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του …