Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / ISOPLUS και ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζουν το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

ISOPLUS και ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζουν το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Η ISOPLUS, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ) Καλλιθέας, ένα ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνεισφέροντας με μια σημαντική χορηγία, μοιράζοντας παράλληλα δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κάλυψε το κόστος εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα του Ιδρύματος, ενώ μαζί με τους εργαζόμενους προσέφερε δωροεπιταγές αξίας 750€ για την περαιτέρω κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών (τρόφιμα, είδη υγιεινής, γραφική ύλη και παιχνίδια). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, ώστε να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά και να παίξουν μαζί τους.

H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας η ISOPLUS είναι Επίσημος Χορηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με το brand myelements sports. Οι άνθρωποι της ISOPLUS εγκαινίασαν από κοινού με τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΚ ένα νέο γηπεδάκι ποδοσφαίρου ως δωρεά προς το ΠΕΝ.

Με ιδιαίτερη χαρά, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει σταθερά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματοποιώντας δωρεές και επισκέψεις, συνεισφέροντας έτσι ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει το Ίδρυμα, το οποίο αναλαμβάνει την προστασία, την πλήρη φροντίδα, τη διαπαιδαγώγηση και την επανένταξη του πιο ευαίσθητου κοινού, των παιδιών.

Check Also

Εγκαίνια του νέου κτιρίου στέγασης του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους παρέστησαν τη Μεγάλη Τρίτη, 30 …