Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Roche έδωσε δυναμικά το «παρών» για μια ακόμα χρονιά στο Greece Race for the Cure®

Η Roche έδωσε δυναμικά το «παρών» για μια ακόμα χρονιά στο Greece Race for the Cure®

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, ως OneRoche, συνεπείς όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, συμμετείχαν στον 15o αγώνα Greece Race for the Cure® ως διακεκριμένοι χορηγοί, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας.

Στη μεγαλύτερη αυτή αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό, έδωσαν δυναμικά το «παρών» 160 συνολικά εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις τους με survivors, οικογένειες και φίλους για να μεταδώσουν δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η Roche ως Διακεκριμένος Χορηγός του αγώνα, συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να στηρίζει τους σκοπούς της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “forHER”, μιας ολιστικής καμπάνιας, η οποία εστιάζει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας.

«Η συμμετοχή της Roche σε αυτήν την διοργάνωση αποτελεί θεσμό για την εταιρεία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas, Ezat Azem. Και συνέχισε λέγοντας: «Η συμμετοχή των εργαζόμενων της Roche στο Greece Race for the Cure® κάθε χρόνο αντικατοπτρίζει τον πυρήνα των αξιών της Roche και τη δέσμευσή μας για την υποστήριξη των συλλόγων ασθενών και την προαγωγή της υγείας. Κάθε βήμα που κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα είναι ένα βήμα προς την ελπίδα, τη θεραπεία και την αλληλεγγύη. Κάθε μέρα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, συνεισφέροντας ουσιαστικά, προκειμένου να παρέχουμε καινοτομία για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που αγωνίζονται, και μαζί τους δημιουργούμε έναν κόσμο όπου η ελπίδα είναι ισχυρότερη από ποτέ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Diagnostics Hellas, Siete Braak, σημείωσε πως «Μέσα από τη συμμετοχή μας στον αγώνα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, μας προσέφερε για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία να στηρίξουμε αυτές τις αξιοθαύμαστες γυναίκες που έδωσαν ή δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.  Το Greece Race for the Cure® δεν είναι απλά ένας αγώνας! Είναι η αντανάκλαση των αρχών και των αξιών μας, και είμαστε υπερήφανοι για κάθε στιγμή συμμετοχής και υποστήριξης που προσφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ελπίδα».

Check Also

Roche: Έμπρακτη δέσμευση σε ένα ποικιλόμορφο, ισότιμο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον

H Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas υποστήριξαν, ως χορηγοί, το ετήσιο συνέδριο της …