Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / H GENESIS Pharma στηρίζει το έργο του «Άλμα Ζωής»… τρέχοντας!

H GENESIS Pharma στηρίζει το έργο του «Άλμα Ζωής»… τρέχοντας!

Με αφετηρία τον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, η GENESIS Pharma στηρίζει ενεργά και πολύπλευρα το έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε γυναίκες που έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού, καθώς και τις δράσεις ευαισθητοποίησης για τη νόσο.

Η εταιρεία υποστήριξε τον φετινό συμβολικό Αγώνα ως Επίσημος Χορηγός, ενώ εργαζόμενοι, συγγενείς και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εταιρείας, με τη δημιουργία μιας ομάδας 200 δρομέων. Ο καθένας συνέβαλε με την ατομική του συμμετοχή στην ενίσχυση της προσφοράς προς τον Σύλλογο, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που κάλυψαν οι δρομείς (652 χλμ συνολικά), η εταιρεία θα προσφέρει περαιτέρω άμεση οικονομική ενίσχυση για τα προγράμματα του «Άλμα Ζωής».

«To Greece Race for the Cure® αποτελεί έναν θεσμό με ισχυρό συμβολισμό για τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θαρραλέας αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, και βέβαια θεσμό ουσιαστικής στήριξης για τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν τη νόσο. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που έκαναν πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την απόφασή μας να στηρίξουμε πολλαπλά το “Άλμα Ζωής”… Ο δικός μας άμεσος στόχος είναι να συμβάλουμε στη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου. Όμως η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων, αλλά και οι δομές στήριξης των ασθενών, αποτελούν μια εξίσου σημαντική παράμετρο αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συστηματικά να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν με αγάπη και συνέπεια», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Αιματο-Oγκολογίας και Φλεγμονωδών Νόσων της GENESIS Pharma, κος Νίκος Γκολφάκης.

Check Also

Προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος: Ανανεωμένες οδηγίες στις ΗΠΑ

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί έναν από τους συχνότερους καρκίνους στις γυναίκες. Μεγάλες επιδημιολογικές μελέτες …