Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «GENEROUS School»: H GENESIS Pharma κοντά στα παιδιά

«GENEROUS School»: H GENESIS Pharma κοντά στα παιδιά

Η ομάδα κοινωνικής προσφοράς εργαζομένων GENEROUS, της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας GENESIS Pharma, έβαλε σκοπό να ομορφύνει τον χώρο και να προσφέρει χαμόγελο στα παιδιά ενός δημοτικού σχολείου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το Σάββατο, 14 Απριλίου, τα μέλη των GENEROUS βρέθηκαν στο 52ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, σε μια δράση που περιλάμβανε τον σχεδιασμό, την αναμόρφωση και την αποκατάσταση χρόνιων λειτουργικών ζημιών στους χώρους του σχολείου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούσαν στη συντήρηση και χρωματική αποκατάσταση στις πόρτες του σχολείου, καθώς και στη διόρθωση και χρωματική αποκατάσταση των φθαρμένων και βαμμένων με graffiti εξωτερικών τοίχων. Η ομάδα εθελοντών ζωγράφισε, επίσης, δημιουργικά και τους εξωτερικούς τοίχους.

Πρόκειται για τη δεύτερη δράση αποκατάστασης σχολείου, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου Προγράμματος «GENEROUS School», το οποίο ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από την GENESIS Pharma, με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση σχολικών εγκαταστάσεων. Η πρώτη δράση αφορούσε σε εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Η δραστηριοποίηση της ομάδας GENEROUS εντάσσεται στο μακροχρόνιο και πολύπλευρο πλάνο κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης σε θέματα Υγείας, πρωτοβουλίες στήριξης παιδιών και νέων, κυρίως σε σχέση με θέματα εκπαίδευσης και ίσες ευκαιρίες, καθώς και ενέργειες αλληλεγγύης προς ευάλωτες ομάδες.

Check Also

Συνεργασία GENESIS Pharma και Regeneron Pharmaceuticals για αποκλειστική διάθεση καινοτόμου ογκολογικού φαρμάκου

H GENESIS Pharma, βιοφαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στη διάθεση καινοτόμων θεραπειών για σοβαρά και σπάνια …