Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Πλεύρης: Αναστέλλεται από τις 15 Απριλίου το πρόστιμο 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Πλεύρης: Αναστέλλεται από τις 15 Απριλίου το πρόστιμο 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

«Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ευρυσκόμενος στο Περιστύλιο της Βουλής.

Όπως σημείωσε, αναμένεται να συνεδριάσει σε λίγο η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, στην οποία θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων και τον χρόνο αποκλιμάκωσής τους, αναφορικά με τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη επίδειξης πιστοποιητικού κατά την είσοδο των πολιτών σε διάφορους χώρους.

«Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της κυβέρνησης», υπογράμμισε ο Υπουργός Υγείας.

Check Also

ΕΟΠΕ για Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο – Προϋπόθεση η ουσιαστική σύμπραξη της επιστημονικής κοινότητας

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), ο επίσημος επιστημονικός φορέας που εκπροσωπεί τους ιατρούς Παθολόγους …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.