Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Τιμητική διάκριση στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τιμητική διάκριση στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) τιμήθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (E.Κ.Π.Α.) σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Δωρητών και Ευεργετών του Ιδρύματος. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου 2017, στη Μεγάλη Αίθουσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 180ης επετείου από την ίδρυση του Ε.Κ.Π.Α.

Στο πλαίσιο μιας 180χρονης αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Κοινωνία, την οποία αναδεικνύει με ένα σύνολο επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων, το Ε.Κ.Π.Α. τίμησε τους Ευεργέτες και Δωρητές για τη σημαντική συμβολή τους στο ευρύτερο έργο και την πορεία του Ιδρύματος. Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας τιμήθηκε για την επί σειρά ετών προσφορά της στο έργο της Σχολής Επιστημών Υγείας και των Τμημάτων της Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής και Νοσηλευτικής.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Πρύτανη, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Δημόπουλο, η Γενική Διευθύντρια της Π.Ε.Φ., κα Φαίη Κοσμοπούλου, η οποία κατά τον ευχαριστήριο χαιρετισμό της δήλωσε ότι «η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, ως δυναμικός πυλώνας ανάπτυξης και έρευνας με προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία και παιδεία, είναι πάντα αρωγός στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Θα συνεχίσει να είναι κοντά στο έργο σας, με το οποίο μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι».

Check Also

Η «μεγάλη ευκαιρία» των Κλινικών Μελετών: Ο ΣΦΕΕ παρουσιάζει τη μελέτη της PwC για τη χώρα μας

Οι Κλινικές Μελέτες μπορούν να αποτελέσουν βασικό μοχλό για την ανάπτυξη της επιστήμης και «οξυγόνο» …