Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Στοχευμένα και σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών τα tests που θα γίνονται στα αεροδρόμια

Στοχευμένα και σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών τα tests που θα γίνονται στα αεροδρόμια

Δεν θα είναι λίγοι, θα είναι στοχευμένοι οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που θα γίνονται στα αεροδρόμια από τις 15 Ιουνίου, όταν και θα έχουμε την πρώτη «απελευθέρωση» των πτήσεων από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, θα παρουσιαστεί τα επόμενες μέρες από το Υπουργείο Υγείας και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η στρατηγική που θα εφαρμοστεί για τα tests, ώστε να υπάρχει μια πολύ μεγάλη κάλυψη. «Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι δεν θα είναι λίγοι, θα είναι στοχευμένοι και θα καλύπτουν πολύ μεγάλο αριθμό των επισκεπτών. Έτσι ώστε έγκαιρα να διαγνώσουμε ένα περιστατικό και να το απομονώσουμε από την κοινότητα», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Check Also

Αγαπηδάκη: «Το πρόγραμμα για τον καρκίνο του δέρματος αφορά όλους τους πολίτες»

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Action24 και στην εκπομπή των Νίκου …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.