Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε» για… παραλαβή βραβείου η Servier Hellas και η PHOCUS

«Σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε» για… παραλαβή βραβείου η Servier Hellas και η PHOCUS

Η καμπάνια με τίτλο «Για να μην σας έχει ο πόνος σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε», που σχεδίασε η εταιρεία επικοινωνίας PHOCUS για λογαριασμό της φαρμακευτικής Servier Hellas, και επικοινωνεί με ευρηματικό και χιουμοριστικό τρόπο τη δράση του φλεβοτονικού προϊόντος DAFLON για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της Χρόνιας Φλεβικής Νόσου και της Αιμορροϊδικής Κρίσης, απέσπασε τo βραβείο Best in Pharmacy Silver, στην κατηγορία «Κορυφαίο επαναλανσάρισμα προϊόντος φαρμακείου της χρονιάς – ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.».

Ζητούμενο της καμπάνιας επαναλανσαρίσματος του DAFLON ήταν η ενιαία επικοινωνία των δύο ενδείξεων. Πρόσωπα της νέας καμπάνιας είναι ένα ζευγάρι. Ο άνδρας υποφέρει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων, ενώ η γυναίκα από Χρόνια Φλεβική Νόσο. Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην σας έχει ο πόνος σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε», η καμπάνια παρουσιάζει ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητα του ζευγαριού: Αισθανόμενη τα πόδια της «βαριά» και κουρασμένα, η γυναίκα δεν αντέχει την ορθοστασία και επιδιώκει να παραμένει καθιστή, την ίδια στιγμή που ο άνδρας δεν μπορεί να καθίσει αναπαυτικά, λόγω των αιμορροΐδων, και αναγκάζεται να σηκώνεται όρθιος. Με αυτόν τον τρόπο, επικοινωνούνται ταυτόχρονα, οι δύο ενδείξεις του προϊόντος.

Η καμπάνια περιλαμβάνει τη δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ, έντυπων καταχωρήσεων, σελίδας Facebook, υλοποίηση digital ad campaign και display campaign, πρόγραμμα έμμεσης δημοσιότητας, καθώς και δημιουργία in-store προωθητικού υλικού στα φαρμακεία.

«Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί το επισφράγισμα μιας πολύ απαιτητικής, αλλά και δημιουργικής χρονιάς, που στέφθηκε με επιτυχία για το DAFLON. Ευχαριστώ την ομάδα της Servier Hellas για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια για την ανανέωση του brand DAFLON. Ευχαριστώ, επίσης, την ομάδα της PHOCUS για την εξαιρετική συνεργασία που “έντυσε δημιουργικά τη στρατηγική μας!», δήλωσε σχετικά η κα Ποτίτσα Κωστάκου, Project Manager, OTC, της Servier Hellas.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη σημαντική αυτή διάκριση, καθώς καταφέραμε να ανταποκριθούμε επιτυχώς σε μία μεγάλη πρόκληση: την επινόηση μιας ιδέας που να συνδυάζει δύο τελείως διαφορετικές μεταξύ τους παθήσεις, κάτω από ένα ενιαίο concept. Ευχαριστώ την ομάδα της PHOCUS που για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι οι δημιουργικές ιδέες έχουν θέση στοn χώρο της Υγείας και μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Servier Hellas για την εξαιρετική συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε στο απαιτητικό αυτό έργο», σημείωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής της PHOCUS, κ. Ανδρέας Μπόνης.

Check Also

Βραβεία Breakthrough 2022: Διάκριση για την τεχνολογία mRNA

Τα Διεθνή Βραβεία Breakthrough ιδρύθηκαν το 2012 από τον Ρώσο-Ισραηλινό εκατομμυριούχο Yuri Milner και σήμερα …