Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Νίκος Χαρδαλιάς: Οι 18 περιοχές που είναι στο κόκκινο

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι 18 περιοχές που είναι στο κόκκινο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε σήμερα σε 18 περιοχές με υψηλό ιικό φορτίο, κάνοντας έκκληση στους κατοίκους τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα.

Οι περιοχές αυτές είναι: η Πέλλα, η Δράμα, τα Γρεβενά, η Θεσσαλονίκη, η Πιερία, η Φλώρινα, η Ημαθία, η Λάρισα, το Κιλκίς, η Ξάνθη, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, η Καρδίτσα, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Έβρος, οι Σέρρες και η Ροδόπη.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Πιερία, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο αντί να είναι σταθερό ή να μειώνεται όπως σε άλλες περιοχές, δυστυχώς αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα.

Check Also

Χαρδαλιάς: «Χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για έξι δομές αντιμετώπισης άνοιας, alzheimer και αυτισμού»

Στη χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία Κέντρων Ημέρας Ολικής Φροντίδας (Κ.Η.Ο.Φ.) Ψυχικής Υγείας …