Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Μέσα Μαΐου ανοίγουν τα γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους – Από αρχές Ιουνίου ανοιχτά για όλους

Μέσα Μαΐου ανοίγουν τα γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους – Από αρχές Ιουνίου ανοιχτά για όλους

Θέμα χρόνου είναι το άνοιγμα των γυμναστηρίων σύμφωνα με όσα είπε σε πρωινή εκπομπή του Open ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Χθες βγήκε χρονοδιάγραμμα από την επιτροπή, υποστήριξε ο υπουργός και «θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους. Θα έχουμε νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στη βδομάδα». Σύμφωνα με τον ίδιο, το άνοιγμα τοποθετείται γύρω στις 17 Μαΐου.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι θα μπορούν να επισκεφτούν τα γυμναστήρια ακόμη και αυτοί που έκαναν μόνο την πρώτη δόση, τονίζοντας ότι αυτό θα ισχύσει τις πρώτες δύο εβδομάδες περίπου, ενώ από τις αρχές Ιουνίου θα είναι ανοιχτά για όλους.

Επιπλέον, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ, ενώ όσο περνούν οι εβδομάδες θα αυξάνονται τα άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις.

Μιλώντας για το click in shop, είπε πως μέχρι τις 14 Μαΐου θα ισχύει το ραντεβού στα μαγαζιά και θα καταργηθεί στις 15 του μήνα μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού.

Check Also

Τρίτη δόση: Η χορήγηση μπορεί να γίνει τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση – Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα των ραντεβού

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για τα ραντεβού στους 3 μήνες αντί σε 6 όπως ίσχυε …