Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Κάλεσμα ΠΙΣ: Όλοι οι υγειονομικοί πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους

Κάλεσμα ΠΙΣ: Όλοι οι υγειονομικοί πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εναντίον της COVID–19, επισημαίνει ότι όλοι οι υγειονομικοί που εργάζονται σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους. Εξάλλου, ο εμβολιασμός αποτελεί μία υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας.

Άλλωστε, όλα τα επιστημονικά δεδομένα συνηγορούν υπέρ της ασφάλειας των εμβολίων. Το εμβόλιο αποτελεί αναγκαιότητα για όλους όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες υγείας, αλλά και για τους πολίτες, ώστε να μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει τον σκόπελο της πανδημίας σύντομα.

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πρέπει να απαντηθεί από τους υγειονομικούς με μαζικό εμβολιασμό. Γι’ αυτό και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί όλους τους υγειονομικούς να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους, ώστε να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο φθινόπωρο, προστατεύοντας τους συμπολίτες μας, τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, αλλά και το σύστημα υγείας.

Check Also

Κοντογεώργης: Εντός της ημέρας ενδεχομένως να αποφασιστεί η μείωση του χρόνου χορήγησης της τρίτης δόσης

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης, μιλώντας το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα, ανέφερε ότι …