Η DEMO ABEE στην 11η Health Expo Athens

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην 11η Health Expo Athens, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 8-9 Φεβρουαρίου.

Η 11η Health Expo Athens απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και βοηθούς τους, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους στον κλάδο της Υγείας, ενώ σκοπός της Διημερίδας ήταν η στήριξη και ενίσχυση της εξέλιξης των επαγγελματιών υγείας.

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ διευρύνει το ήδη εκτεταμένο νοσοκομειακό της χαρτοφυλάκιο, αναπτύσσοντας σημαντικό αριθμό ενέσιμων φαρμακευτικών προϊόντων. Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά εκτός νοσοκομείου, με νέες, από του στόματος, χορηγούμενες θεραπείες, ενώ επεκτείνεται και στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, επιλέγοντας σκευάσματα υψηλών προδιαγραφών και κλινικώς πιστοποιημένα.

Επιπροσθέτως, κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα νέο και καινοτόμο προϊόν, πατενταρισμένο εκχύλισμα που περιέχει ουρσολικό και ολεανολικό οξύ, με ευεργετική δράση στο λιπώδες ήπαρ και στην υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Οι παραπάνω ιδιότητες συνδυάζονται με την αποδεδειγμένη επιστημονικά δράση της Χολίνης, η οποία συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων.

Check Also

Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας (24η Σειρά): Η DEMO ABEE έδωσε το «παρών»

Τα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας έχουν ως στόχο την ανασκόπηση και συζήτηση των επιστημονικών εξελίξεων όσον …