Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / ΕΣΥ / Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει την αναβάθμιση του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει την αναβάθμιση του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Το Γ.Ν. Παίδων πεντέλης επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, η οποία, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Φώτη Χρυσικό, παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση κοπής της πίτας του νοσοκομείου και απόδοσης τιμής στους υπαλλήλους που αφυπηρέτησαν κατά το 2018.

Σημαντική στιγμή, η υπογραφή από την Περιφερειάρχη της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με την οποία η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας αναλαμβάνει τη δημοπράτηση, τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμισης των Χειρουργείων και Δημιουργίας χώρου μεταναισθητικής φροντίδας».

Επιπρόσθετα, η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Γ.Ν.Π.Π., με την αγορά σύγχρονου ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος και ενός πλήρους πύργου ενδοσκοπήσεων, συνολικής δαπάνης περίπου €400.000, η τοποθέτηση των οποίων θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Check Also

Χαρδαλιάς: «Χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για έξι δομές αντιμετώπισης άνοιας, alzheimer και αυτισμού»

Στη χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία Κέντρων Ημέρας Ολικής Φροντίδας (Κ.Η.Ο.Φ.) Ψυχικής Υγείας …

Health Update
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.