Η εκστρατεία ενημέρωσης για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα «Πιάσε το Μολύβι» της βιο-φαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, η οποία σχεδιάστηκε από την εταιρεία επικοινωνίας PHOCUS, κατέκτησε το μοναδικό βραβείο Gold Sabre Award στην κατηγορία “Digital Campaign”, στα διεθνή βραβεία SABRE Awards ΕΜΕΑ 2018.
Σημειωτέον ότι τα SABRE Awards ΕΜΕΑ αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό επιβράβευσης των πιο δημιουργικών και καινοτόμων πρακτικών επικοινωνίας για την περιοχή EMEA (Europe, Middle East, Africa) και διοργανώνονται σε ετήσια βάση από τον διεθνή όμιλο “The Holmes Group”.
Ανάμεσα σε περισσότερες από 2.500 υποψηφιότητες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η καμπάνια «Πιάσε το Μολύβι» κατόρθωσε να διακριθεί στους 5 φιναλίστ της κατηγορίας “Digital Campaign” και τελικά να λάβει τη μέγιστη βράβευση.
Στόχος της εκστρατείας ήταν να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα συμπτώματα και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας και να παρακινήσει όσους ενδεχομένως εμφάνιζαν πρώιμα συμπτώματα, να επισκεφθούν τον ρευματολόγο, ο οποίος είναι ο κατάλληλος ιατρός για τη διάγνωση και τη διαχείριση της νόσου.
«Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση αποτελεί μεγάλη επιτυχία και τιμή για την εταιρεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολλαπλή αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει να αυξήσουμε την επίγνωση του κοινού για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα. Μια προσπάθεια που πέτυχε τους στόχους της, συμβάλλοντας στην ενημέρωση πολλών συνανθρώπων μας με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο. Ευχαριστούμε θερμά τη PHOCUS για την άψογη συνεργασία», δήλωσε η κα Άντζελα Βερναδάκη, Market Access & External Relations Director της AbbVie.
«Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβράβευση. Η καμπάνια “Πιάσε το Μολύβι” κατέκτησε την κορυφαία θέση σε έναν πολύ απαιτητικό διεθνή διαγωνισμό, κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε να υλοποιούμε projects που συνδυάζουν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους ανθρώπους της PHOCUS που εργάστηκαν με πάθος γι’ αυτό το έργο και, φυσικά, την ομάδα της AbbVie για την εξαιρετική συνεργασία», είπε με τη σειρά του ο κ. Ανδρέας Μπόνης, ιδρυτής της PHOCUS.
Health Update Health Update