Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Υφυπουργείο Αθλητισμού: Κανονικά η διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων τις επόμενες μέρες

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Κανονικά η διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων τις επόμενες μέρες

Με αφορμή τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων αθλητικών δραστηριοτήτων τα προσεχή 24ωρα στη χώρα μας, το Yφυπουργείο Αθλητισμού προχώρησε στις ακόλουθες επισημάνσεις:

  • Για το Υφυπουργείο Αθλητισμού, το δημόσιο συμφέρον έχει απόλυτη προτεραιότητα στη λήψη αποφάσεων που ξεπερνούν την αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα όταν άπτεται θεμάτων υγείας.
  • Ο κ. Αυγενάκης παραμένει σε συνεχή επικοινωνία, από χτες το μεσημέρι, με τον Υπουργό Υγείας.
  • Η εισήγηση των ειδικών, υπό τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ήταν καθησυχαστική. Μας ενημέρωσαν ότι δεν συντρέχει λόγος, με τις παρούσες συνθήκες, οποιασδήποτε παρέμβασης και έκτακτου μέτρου στη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων για τις επόμενες ημέρες.
  • Σε κάθε περίπτωση, η εισήγηση αυτή μπορεί να αλλάξει, εάν τα δεδομένα που καταφθάνουν στους αρμοδίους επιβάλλουν διαφορετικούς χειρισμούς.
  • Αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με ηρεμία, υπευθυνότητα και προσοχή, σε συνεργασία με τους επικεφαλής των αθλητικών φορέων της χώρας μας.

Check Also

Συνάντηση Γεωργιάδη με τους εκπροσώπους Περιφερειακών Ενώσεων Διαγνωστικών Εργαστηρίων από όλη την Ελλάδα

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των Περιφερειακών Ενώσεων που αντιπροσωπεύουν …