Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Συν Αθηνά»: Σε πρώτο (τηλεοπτικό) πλάνο ο άνθρωπος

«Συν Αθηνά»: Σε πρώτο (τηλεοπτικό) πλάνο ο άνθρωπος

Η Αθηνά Πάσσιου μετράει περισσότερα από 12 χρόνια σημαντικού φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου, μέσω των δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός «Θάλπος-Ψυχική Υγεία», και ειδικότερα μέσω της λειτουργίας δύο μονάδων ψυχικής υγείας.

Θέλοντας, λοιπόν, να αξιοποιήσει και να μοιραστεί την εμπειρία της σε κοινωνικά θέματα, η Αθηνά Πάσσιου ετοιμάζει μια νέα εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, στη Δημόσια Τηλεόραση, καθαρά ανθρωποκεντρική. Η εκπομπή «συν Αθηνά…» επιδιώκει να είναι ένα “συν” στην ανάδειξη θεμάτων της σύγχρονης ζωής με κοινωνικές προεκτάσεις, μέσα από την αφήγηση προσωπικών εμπειριών από διακεκριμένες προσωπικότητες και καθημερινούς ανθρώπους, πλαισιωμένη από επιστήμονες εξειδικευμένους στη θεματολογία της εκπομπής.

Η νέα εκπομπή στοχεύει στον άνθρωπο, με όπλο τον άνθρωπο!

«Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικά θέματα της σύγχρονης ζωής συμβάλλει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η Αθηνά Πάσσιου.

Η εκπομπή θα βρίσκεται στους δέκτες με τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, ενώ βασικός στόχος και φιλοδοξία των συντελεστών είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Check Also

ΕΟΔΥ: Δράσεις για την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS/HIV

Η 1η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS με …