Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Πλεύρης από Λάρισα: Προέχει η περίθαλψη των τραυματιών και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στο δυστύχημα

Πλεύρης από Λάρισα: Προέχει η περίθαλψη των τραυματιών και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στο δυστύχημα

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετέβη νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, δηλώνοντας ότι η περίθαλψη όσων έχουν τραυματιστεί και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι αυτό που προέχει αυτή την ώρα για το Υπουργείο Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι οι τραυματίες στα νοσοκομεία «βρίσκονται σε καλά χέρια» και ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε καλή κατάσταση, τονίζοντας: «Είμαστε δίπλα στους συγγενείς». Ανέφερε, δε, ότι ξεκίνησε η διαδικασία αναγνώρισης των τραυματιών και η ταυτοποίηση των νεκρών.

«Διαθέτουμε ψυχολόγους να στηρίξουμε τους συγγενείς. Είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αναγνώριση, παρά τις δυσκολίες. Είναι σημαντικό να τρέξει γρήγορα η διαδικασία, ώστε οι περισσότεροι να βρουν τον άνθρωπο τους. Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς», σχολίασε συντετριμμένος ο Υπουργός Υγείας.

Check Also

ΕΟΔΥ: Δράσεις για την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS/HIV

Η 1η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS με …