Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Πες ένα “hello” σήμερα στην αιμορροφιλία!

Πες ένα “hello” σήμερα στην αιμορροφιλία!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.hellohaemophilia.gr είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα από τις αρχές Απριλίου 2018, με στόχο να ενώσει τους ανθρώπους υπέρ μιας θετικής αλλαγής για την αιμορροφιλία.

Η Hello Haemophilia” είναι μια ηλεκτρονική κοινότητα που δημιουργήθηκε για τους ανθρώπους που ζουν με την αιμορροφιλία, τις οικογένειές του, τους φροντιστές, τους επαγγελματίες Υγείας και τους Συλλόγους ασθενών. Στην πλατφόρμα όλοι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, γνώσεις, λύσεις, να συνεργαστούν, να επικοινωνήσουν, ενώ κάθε συζήτηση και ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική. Η πλατφόρμα “Hello Haemophilia” δημιουργήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Sobi, της σουηδικής βιοφαρμακευτικής εταιρείας που παρέχει καινοτόμες θεραπείες για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις.

Η δημιουργία της πλατφόρμας ανοίγει νέες προοπτικές για την κοινότητα των ανθρώπων που επηρεάζονται από την αιμορροφιλία στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της ευαισθητοποίησης, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους με αιμορροφιλία και αίροντας συναισθήματα που πολλές φορές κυριαρχούν, όπως η απομόνωση και η λύπη.

Στην πλατφόρμα οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλους επισκέπτες, να λάβουν μέρος σε ψηφοφορίες, έρευνες και κουίζ που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αιμορροφιλία.

Πες ένα “hello” σήμερα! Γίνε μέλος σε μια κοινότητα με πάθος για κάθε θετική αλλαγή!

Check Also

Sobi: Θετική γνωμοδότηση από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση του ΕΜΑ για θεραπεία για την αιμορροφιλία Α’

Η Sobi™ ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση – Committee for Medicinal Products …