Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Πατούλης στο ‘Ιπποκράτεια’: Ανάγκη διεύρυνσης ιατροφαρμακευτικής συνεργασίας Ελλάδας – ασιατικών χωρών

Πατούλης στο ‘Ιπποκράτεια’: Ανάγκη διεύρυνσης ιατροφαρμακευτικής συνεργασίας Ελλάδας – ασιατικών χωρών

Τις σημαντικές προοπτικές της χώρας μας στην αγορά της Ασίας τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή έναρξης του Ελληνοκινεζικού Φαρμακευτικού Forum «Ιπποκράτεια», την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε την ανάγκη ανάπτυξης διμερών οικονομικών σχέσεων με τις χώρες της Ασίας, και ειδικά με την Κίνα, μιλώντας για τη διεύρυνση των συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών στον ιατροφαρμακευτικό τομέα.

«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Ιατρικού Τουρισμού, αφού διαθέτει σειρά από πλεονεκτήματα που το επιτρέπουν, όπως για παράδειγμα το συγκριτικά χαμηλό κόστος των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου επιστημονική επάρκεια και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού, μαζί με τις σύγχρονες υποδομές Υγείας», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

Check Also

Επιδημίες του χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν

Την ανάγκη να εντατικοποιηθεί ο εμβολιασμός κατά της γρίπης και, αντίστοιχα, και κατά του Covid- …