Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ο ΙΣΑ αποστέλλει ιατρική βοήθεια και ασθενοφόρα στις πληττόμενες από τις πυρκαγιές περιοχές

Ο ΙΣΑ αποστέλλει ιατρική βοήθεια και ασθενοφόρα στις πληττόμενες από τις πυρκαγιές περιοχές

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με εντολή του Προέδρου του Γ. Πατούλη, ενεργοποίησε χθες την Ομάδα Έκτακτης Δράσης, του Συλλόγου και απέστειλε εθελοντές ιατρούς, με υγειονομικό υλικό για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στις περιοχές που πλήττονται από την πύρινη λαίλαπα. Παράλληλα, τα ασθενοφόρα του ΙΣΑ θα βρίσκονται στο Δημαρχείο της Πεντέλης, για να συνδράμουν τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ.

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκονται και η τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 1110, του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πυροπαθείς συμπολίτες μας για παροχή οδηγιών και ψυχολογική υποστήριξη.

Ο ΙΣΑ συνιστά προσοχή στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τα οποία θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τις πληττόμενες περιοχές και να μην εκτίθενται στον καπνό που προκαλούν οι πυρκαγιές.

«Δυστυχώς η χώρα μας, για άλλη μια χρονιά, δοκιμάζεται από την πύρινη λαίλαπα. Θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που απειλούνται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ είναι σε πλήρη κινητοποίηση, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των πολιτών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Check Also

Προκήρυξη 1.137 θέσεων λοιπού, πλην νοσηλευτικού, προσωπικού σε νοσοκομεία ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας σε όλη …