Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Νέα στρατηγική συνεργασία LEO Pharma Hellas – BioAxess

Νέα στρατηγική συνεργασία LEO Pharma Hellas – BioAxess

H LEO Pharma Hellas προχώρησε σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία BioAxess, στοχεύοντας στην ενίσχυση της προώθησης από την εταιρεία BioAxess καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της LEO Pharma Hellas στον τομέα της Κλινικής Δερματολογίας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο ανάπτυξης των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας μεγιστοποιούνται τα οφέλη των ασθενών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων. Βασικός άξονας της στρατηγικής συνεργασίας αποτελεί η ενίσχυση της προώθησης και ενημέρωσης σημαντικών και καθιερωμένων επιλογών θεραπείας στο ευρύτερο φάσμα των επιστημόνων υγείας για τη θεραπεία διαφόρων τύπων εκζέματος, μυκητιασικών και βακτηριακών λοιμώξεων του δέρματος, ακμής και ροδόχρου ακμής και ατοπικής δερματίτιδας, όπως παιδίατροι και φαρμακοποιοί.

Παράλληλα, η εταιρεία BioAxess, μέσα από αυτή τη συνεργασία της με τη LEO Pharma Hellas, ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με δερματολογικά σκευάσματα, συνυφασμένα με την καινοτομία, την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια.

Ο Γενικός Διευθυντής της LEO Pharma Hellas κ. Νίκος Ραγκούσης αναφερόμενος στην συμφωνία της συνεργασίας δήλωσε: «Η LEO Pharma Hellas έχει αναλάβει τη δέσμευση να παρέχει κορυφαίες θεραπευτικές λύσεις στον τομέα της Κλινικής Δερματολογίας, προσπαθώντας να βοηθήσει τους ασθενείς με Δερματολογικές παθήσεις να αποκτήσουν υγιές δέρμα. Διατηρώντας το υψηλό επιστημονικό επίπεδο ενημέρωσης και επικοινωνίας, η συνεργασία αυτή ενισχύει την ήδη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στον τομέα της Κλινικής Δερματολογίας με κορυφαία προϊόντα. Η επέκταση της ενημέρωσης  στο ευρύτερο φάσμα των επιστημόνων υγείας που ασχολούνται με τη δερματολογία στόχο έχει να ωφεληθούν περισσότεροι ασθενείς από τις κορυφαίες θεραπευτικές λύσεις της εταιρείας».

 «Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η LEO Pharma είναι τιμή για εμάς. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας δέσμευσης να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εμπλουτίσαμε το χαρτοφυλάκιό μας με τόσο σημαντικά προϊόντα. Παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές, έτσι ώστε να είμαστε η πρώτη επιλογή των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο για την προώθηση των προϊόντων τους και να αποτελούμε εταιρεία-πρότυπο για τη συνεισφορά μας στην κοινωνία και το περιβάλλον», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της BioAxess, Παντελής Αχιλιάς, αναφερόμενος στη συνεργασία των δυο εταιρειών.

Check Also

LEO Pharma: Θετικά αποτελέσματα δοκιμής DELTA-1 για την αντιμετώπιση μέτριου έως σοβαρού χρόνιου εκζέματος άκρας χειρός σε ενήλικες

Η LEO Pharma A/S ανακοίνωσε σήμερα θετικά αποτελέσματα από τη δοκιμή DELTA 1, την πρώτη …