Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η WinMedica αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ACCORD Healthcare UK στην Ελλάδα

Η WinMedica αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ACCORD Healthcare UK στην Ελλάδα

H ελληνική φαρμακευτική εταιρεία WinMedica, από το 2008 που δραστηριοποείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και γενοσήμων σκευασμάτων για μια σειρά από σοβαρά νοσήματα, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει και τον χώρο του Φαρμακείου μέσα από σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις σκευασμάτων συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για έναν υγιέστερο κόσμο, η WinMedica εγκαινίασε από τον Μάιο του 2017 μία μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία ACCORD Healthcare UK, της οποίας θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την εισαγωγή ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων στην Ογκολογία και την Αιματολογία.

«Η συνεργασία με διεθνείς και καταξιωμένους ομίλους αποτελεί για τη WinMedica στρατηγική προτεραιότητα και πυλώνα ανάπτυξης. Η συνεργασία με την ACCORD Healthcare UK, αποτελεί ένα βήμα εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών με νεοπλασματικά νοσήματα και αιματολογικές κακοήθειες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι η βενδαμουστίνη, ένα καταξιωμένο φάρμακο με διαχρονική αξία σε αιματολογικές κακοήθειες, γίνεται για πρώτη φορά διαθέσιμη στους Έλληνες ασθενείς. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε δράσεις και συνεργασίες, με επίκεντρο τον ασθενή, και να παρέχουμε άριστες και προσιτές λύσεις υγείας », τόνισε ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WinMedica, με αφορμή την ανακοίνωση της σημαντικής αυτής συνεργασίας.

Check Also

Αιματολογικές κακοήθειες στην κύηση

Η συχνότητα εμφάνισης αιματολογικών κακοηθειών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι 0,02%. Ωστόσο, το ποσοστό …