Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Pfizer Hellas στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η Pfizer Hellas στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ενεργά τις δράσεις του σωματείου «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής-Ιατρικής, Ανοιχτή Αγκαλιά».

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά εμβολίων για την κάλυψη εμβολιαστικών αναγκών παιδιών που κατοικούν στις ακριτικές περιοχές της Θράκης και της Λέσβου, στο πλαίσιο της εκστρατείας προληπτικής ιατρικής της «Ανοιχτής Αγκαλιάς». Παράλληλα, προσέφερε χρηματικό ποσό για την αγορά αναλώσιμων και εποπτικών μέσων, απαραίτητων για τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές του Σωματείου, που βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Pfizer Hellas, που για άλλη μια φορά αγκάλιασε τις πρωτοβουλίες του σωματείου μας για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών, που μας έχουν ανάγκη. Η στήριξη αυτή, μας δίνει επιπλέον δύναμη, να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες μας, τις εθελοντικές μας προσπάθειες και να προσφέρουμε με συνέπεια, ευθύνη και νομοτέλεια τις υπηρεσίες μας σε όσους μας χρειάζονται», δήλωσε η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», κ. Γιολάντα Βλάχου.

Η κα. Βάσω Καραμάνου, Vaccines BU Head, κατά την παράδοση των εμβολίων στην «Ανοιχτή Αγκαλιά», ανέφερε από τη μεριά της ότι, «η ανάπτυξη σταθερών συνεργασιών με αξιόλογους φορείς που υπηρετούν τον άνθρωπο, αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη των κοινωνικών δράσεων της Pfizer Hellas. Στο πλαίσιο αυτό, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που έχουμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», ιδιαίτερα μάλιστα σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των παιδιών».

Check Also

Τι προβλέπουν οι ανανεωμένες οδηγίες για τον εμβολιασμό των ασθενών με καρκίνο

Οι ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο εμφανίζουν κάποιο βαθμό ανοσοκαταστολής και είναι περισσότερο ευάλωτοι σε …