Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Bayer Ελλάς και φέτος στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου και των παιδιών

Η Bayer Ελλάς και φέτος στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου και των παιδιών

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Βayer Ελλάς στηρίζει την προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου, συμμετέχοντας έμπρακτα στον 24ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10ης και 21ης Μαΐου. Η εταιρεία έγινε για μια ακόμη φορά υπερήφανος χορηγός της προσπάθειας της ομάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων, του Αγροτικού Ιατρείου Δονούσας, του Κέντρου Υγειάς και του Περιφερειακού́ Ιατρείου Χώρας Ίου, όπως επίσης και αιτήματα του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού́ και του Γυμνασίου/ΛΤ της Φολεγάνδρου.

Κατά τη διάρκεια του 24ου Διάπλου Αιγαίου, η Ομάδα διένυσε συνολικά πάνω από 410 ναυτικά μίλια και επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά Φούρνους, Θύμαινα, Πάτμο, Δονούσα, Αμοργό, Φολέγανδρο, Ίο και Κουφονήσι. Σε κάθε προορισμό, τα μέλη της διενέργησαν αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους, παράλληλα με τη δωρεά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού στα σχολεία των νησιών και έργων υποδομής.

«Στη Bayer Ελλάς φροντίζουμε να παραμένουμε πάντοτε πιστοί στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που διέπει το σύνολο των εργασιών μας και προβαίνουμε σε ουσιαστικές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο να οδηγήσουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Έτσι, για 6η συνεχόμενη χρονιά συμβάλλουμε ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει η Ομάδα στους συμπολίτες μας που κατοικούν στα ακριτικά νησιά και αντιμετωπίζουν αντιξοότητες σε καθημερινή βάση», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς, κα Σόνια Μουσαβερέ.

Check Also

O ΠΙΣ στηρίζει τα διαγνωστικά κέντρα των ακριτικών νησιών στο θέμα της υποκοστολόγησης των τεστ

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στέκεται δίπλα στα διαγνωστικά εργαστήρια της χώρας, τα οποία έχουν δεχτεί …