Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η AbbVie δυναμικά στην 83η ΔΕΘ

Η AbbVie δυναμικά στην 83η ΔΕΘ

Η AbbVie, μια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσηλωμένη στην έρευνα και την καινοτομία, θα δώσει φέτος δυναμικό παρών στην 83η ΔΕΘ, πλαισιώνοντας τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της εταιρείας, την επίδρασή της στους ασθενείς, την επιστήμη, την κοινωνία και την οικονομία, καθώς και τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Παράλληλα η AbbVie, σε συνεργασία με την IQVIA και το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, θα παρουσιάσει στις 9, 10 και 15 Σεπτεμβρίου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της κλινικής έρευνας στη χώρα μας, με κεντρικό στόχο την αμεσότερη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες υπό ανάπτυξη, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την αναστροφή του “brain drain”.

«Σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη χώρα και το επιχειρείν, δεν περιοριζόμαστε σε μια τυπική συμμετοχή, αλλά σκοπεύουμε να αναδείξουμε τα οφέλη που μπορεί να φέρει η έρευνα και η καινοτομία στην Ελλάδα, μέσα από μια αγαστή συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από την παρουσία μας με περίπτερο, έχουμε οργανώσει και τρεις εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρουσιαστεί μελέτη για την αύξηση των επενδύσεων σε κλινική έρευνα στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό, θέλουμε να παραμείνουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας για συνδυασμό της επιχειρηματικής δράσης με την προσφορά στην κοινωνία, μια προσφορά που στοχεύει σε βιώσιμα συστήματα δημόσιας υγείας και βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς. Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, η AbbVie βραβεύτηκε το 2017 ως η κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο σε επίπεδο εταιρικής φήμης, σύμφωνα με το Ινστιτούτο “Global Pharma RepTrak”, δεύτερη σε αντίστοιχο επίπεδο σύμφωνα με την έρευνα “Patient View”, ενώ για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, η εταιρεία μας διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον, λαμβάνοντας την 3η θέση στα βραβεία “Best WorkPlaces 2018”», δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή της AbbVie στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Πασχάλης Αποστολίδης.

Check Also

Το PIF στο Forum της ΕΛΛΟΚ: Προτάσεις Καινοτομίας και Ανάπτυξης για Καταπολέμηση του Καρκίνου

Το PIF (PhΑΡΜΑ Innovation Forum, Greece) συμμετείχε ενεργά στο διήμερο Forum της ΕΛΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία …