Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ημερίδα για τον Ελληνικό Τουρισμό Υγείας στο Λος Άντζελες, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

Ημερίδα για τον Ελληνικό Τουρισμό Υγείας στο Λος Άντζελες, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

Η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό, στον παγκόσμιο χάρτη του Τουρισμού Υγείας είναι ο στόχος σημαντικής ημερίδας που διοργανώνουν στις 9 Ιουνίου, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Huffington Center στο Saint Sophia Cathedral.

Στην ημερίδα συμμετέχουν επιφανή μέλη της επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας και των ΗΠΑ, εκπρόσωποι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού και της Υγείας, καθώς και ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει o Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο μιας σειράς σημαντικών δράσεων και διεθνών επαφών, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως διεθνούς αναγνωρισμένου προορισμόυ Τουρισμού Υγείας και την τόνωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα αυτό. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, πρώτος σταθμός ήταν η Νέα Υόρκη και ακολούθησαν το Μόντρεαλ του Καναδά, το Σικάγο των ΗΠΑ και η Μελβούρνη της Αυστραλίας τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ελληνική Ομογένεια, ανά τον κόσμο, αγκάλιασε και υποστήριξε αυτές τις σημαντικές διοργανώσεις.

«Η χώρα μας καθιερώνεται σταδιακά ως ένας ιδιαίτερα ισχυρός παίχτης στον παγκόσμιο χάρτη του Τουρισμού Υγείας, αφού διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα που το επιτρέπουν, όπως είναι το συγκριτικά χαμηλό κόστος των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου επιστημονική επάρκεια και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού και τις σύγχρονες υποδομές Υγείας. Για τον λόγο αυτόν, έχουμε ξεκινήσει μια σειρά σημαντικών δράσεων και διεθνών επαφών, που έχουν στόχο την ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα, τις δυνατότητες ανάπτυξης και προώθησης υψηλής ποιότητας ιατρικών και τουριστικών υπηρεσιών, καθώς και την υλοποίηση των σχετικών επενδυτικών υποδομών μέσα στο διεθνές περιβάλλον», σχολίασε ο κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ.

Check Also

Ημερίδα Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη φαρμακευτική πολιτική: Όσα συζητήθηκαν

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα, την οποία διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με κεντρικό …