Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ενισχύοντας το «Φαίνεσθαι»: Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και η Avène δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο

Ενισχύοντας το «Φαίνεσθαι»: Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και η Avène δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την ανακούφιση, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ασθενών με καρκίνο, μέσα από τη φροντίδα του δέρματός τους. 

«Είμαι δυνατή – Δείχνω καλά – Είμαι καλά», είναι το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο, τις οποίες η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην οδό Τσόχα 18-20 όπου και εδρεύει η Εταιρεία, παρέχοντάς τουςυπηρεσίες φροντίδας του δέρματός τους που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες – και, κυρίως, υπηρεσίες ιατρικού μακιγιάζ Couvrance, με την εγγύηση των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène.

Αισθητικοί με εξειδίκευση στο ιατρικό μακιγιάζ παρέχουν συμβουλές για την υγιεινή και τη φροντίδα του δέρματος, αλλά και τεχνικές επανασχεδιασμού των φρυδιών, κάλυψης με φυσικό τρόπο ατελειών και δυσχρωμιών της επιδερμίδας.

Αν και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το είναι είναι πιο σημαντικό από το φαίνεσθαι, εντούτοις οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το φαίνεσθαι επηρεάζει σημαντικά το είναι. Στις ασθενείς με καρκίνο, η συμφιλίωση με την εικόνα τους παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία τους και στη δύναμη που αποκτούν για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια.

Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή την υπηρεσία στο: http://www.cancer-society.gr

Check Also

AbbVie Ελλάδας, Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και Γ.Ν. Καρδίτσας στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η AbbVie Ελλάδας πιστή στη φιλοσοφία της για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και σε ευάλωτες …