Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Δωρεάν Ιατρικό Τατουάζ Θηλής από την Cosmedic, για τις νικήτριες της ζωής

Δωρεάν Ιατρικό Τατουάζ Θηλής από την Cosmedic, για τις νικήτριες της ζωής

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚοινΣΕΠ) Cosmedic δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018 και έχει ως αντικείμενό της την τεχνική του μικροχρωματισμού, γνωστή και ως ιατρικό τατουάζ θηλής. Πρόκειται για ένα πραγματικό στοίχημα για την ομάδα, καθώς έχουν ως στόχο να κάνουν τη μέθοδο ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας. Το ιατρικό τατουάζ θηλής αποτελεί τον επαναχρωματισμό της θηλής και της άλω μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης, σε γυναίκες που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού.

Η Cosmedic, λοιπόν, ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει κάθε γυναίκα που έζησε την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικήτρια, να ξανανιώσει «ολόκληρη» και ικανοποιημένη με την εμφάνισή της, προσφέροντας την υπηρεσία αυτή δωρεάν.

«Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει και πάλι “ολόκληρη και της χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δική μας πληρωμή», είπε μεταξύ άλλων ο Δρ. Νίκος Δημήτρουλας, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας της Cosmedic.

Check Also

Εμφυτεύματα στήθους: Σε ποιο βαθμό σχετίζονται με την εμφάνιση καρκίνων;

Τα εμφυτεύματα στήθους χρησιμοποιούνται συχνά για την αισθητική αποκατάσταση γυναικών με καρκίνο μαστού που έχουν …