Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Γιώργος Συκιανάκης: Ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας 34 χρόνων με τη Menarini Hellas

Γιώργος Συκιανάκης: Ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας 34 χρόνων με τη Menarini Hellas

Σε κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης, αλλά και αισιοδοξίας για το Μέλλον, μετά από 34 χρόνια στο «τιμόνι» της Menarini Hellas, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, ανακοίνωσε στο στελεχικό δυναμικό και τους εργαζόμενους της ότι «με την είσοδο του 2023 ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη συνεργασία, η οποία διήρκησε τρεις και πλέον δεκαετίες». Η ανακοίνωση του κ. Συκιανάκη έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και είχε ως κεντρικό μήνυμα «(1989-2023): 34 Χρόνια Menarini Hellas H σωστή στιγμή για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας».

Ο κ. Γ. Συκιανάκης, κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στο διάστημα των 34 χρόνων: «Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι λίγοι… αλλά αποφασισμένοι να διακριθούμε, έχοντας ως πυξίδα την Ποιότητα και την Αριστεία. Συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι. Η Ποιότητα εξελίχθηκε σε Πάθος μας και η Αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας οφείλεται στα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε, καλύπτοντας σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες στην οργάνωση, καθώς και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, την κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Μαζί μεγαλώσαμε ακόμη περισσότερο την εταιρεία, δημιουργώντας δύο νέα τμήματα: των Συμπληρωμάτων Διατροφής το 2016 και των Δερμοαισθητκών το 2020, υπό δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγειονομικής κρίσης που είχε προκαλέσει η πανδημία. Μαζί επαναλειτουργήσαμε και μία άλλη θυγατρική εταιρεία του ομίλου, την Guidotti Hellas, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτό το υπέροχο ταξίδι…».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας: «Το ταξίδι συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά. Στη νέα πορεία, με τη δική σας συμβολή, δέσμευση και αφοσίωση, θα παραμείνει η Menarini Hellas στην ηγετική θέση που της αξίζει».

Ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η προβολή εταιρικού video με τις σημαντικότερες ημερομηνίες-σταθμούς στην κοινή πορεία της Menarini Hellas και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, καθώς και η προσφορά δώρων από τους εργαζομένους και τους στενούς συνεργάτες του, τιμώντας τον για την καθοριστική συμβολή του στην ανάδειξη της Menarini Hellas σε ηγέτιδα εταιρεία.

Check Also

O κ. Γρηγόρης Πολίτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Μenarini Hellas

Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στη Menarini Hellas ανέλαβε ο κ. Γρηγόρης Πολίτης, ο οποίος κατείχε μέχρι …