Η μάχη των…κιλών!

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου του Π.Ι.Σ., Μιχάλη Βλασταράκου στις απαξιωτικές για τους Επιστήμονες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Η δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι «καλώς διαδηλώνουν οι επιστήμονες για να χάσουν και κάνα κιλό», είναι προσβλητική και απαξιωτική προς το σύνολο των Επιστημόνων της χώρας.

Οι Επιστήμονες και ειδικότερα οι Ιατροί έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλο σεβασμό στον Άνθρωπο και γενικότερα στην Κοινωνία, τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, μέσα από τη σημαντική προσφορά τους η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ουδείς περίμενε από τον Υπουργό Εσωτερικών να κάνει τέτοιους είδους ευτελείς και προκλητικές δηλώσεις για τους Επιστήμονες της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος είναι επιστήμονας.

Οι διαμαρτυρίες, υπό μορφή ειρηνικών διαδηλώσεων, συμβάλουν στο να οδηγήσουν την Κυβέρνηση να κινηθεί σε ρεαλιστικά πλαίσια και να αφουγκραστεί τις πραγματικές ανάγκες του συνόλου της Κοινωνίας.

Ας λειτουργήσει λοιπόν ο Υπουργός με γνώμονα το συμφέρον των Πολιτών και ας αφήσει τέτοιου είδους δηλώσεις που μόνο στόχο έχουν να διχάσουν, να προσβάλουν και να απαξιώσουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού και όχι να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για ελπιδοφόρο προοπτική», τονίζει ο Πρόεδρος του ΠΙΣ.

Check Also

Άνοιγμα τουρισμού: Ενστάσεις για τα δωμάτια απομόνωσης, ασάφειες στο θέμα των γιατρών και έλλειψη ενδιαφέροντος για ξενοδοχεία αναφοράς

Ελάχιστα ξενοδοχεία έδειξαν ενδιαφέρον να γίνουν «καταλύματα αναφοράς», που θα φιλοξενούν ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα …